Kauppa

Tietoa meistä

Näin Kiviharjun Kauppa toimii

Kiviharjun Kauppa on ruokakauppasi kumipyörillä. Löydät meidät netistä ja noutopisteemme palvelee sinua Pirkanmaalla. Yrityksenä haluamme toimia asiakkaidemme ja henkilökuntamme sekä yhteisön ja ympäristön hyväksi.

 

Kiviharjun Kaupan tuotteet teetetään tai hankitaan tilauksesi perusteella, näin takaamme pitkän säilyvyyden ja ehkäisemme hävikkiruoan syntymistä. Oma henkilökuntamme kuljettaa tuotteet myyntipisteellemme, jolloin varmistamme katkeamattoman kylmäketjun valmistajalta tai tukusta kotiisi asti.

Useimmat tuotteet säilyvät erittäin pitkään myös jääkaapissa tai huoneenlämmössä. Tuotteisiin liittyviä reseptejä ja muita ideoita löydät tältä verkkosivustolta sekä YouTube-, Facebook- ja Instagram-kanavista.

Tuote­valikoimamme

Pakkauskoot ovat isossa roolissa Kiviharjun Kaupan valikoimassa. Meiltä saat kuluttajatuotteiden lisäksi tukkupakkauksia sekä ammattikeittiötuotteita. Isompien pakkausten etuna on pakkausjätteen pienempi määrä, ja suurempien kertaostosten teko vähentää tarvetta usein toistuville kauppareissuille.

Kiviharjun Kaupassa on harkitusti rakennettu valikoima, jossa yhdistyvät hyvä hinta-laatusuhde, helpot ratkaisut sekä erikoisemmatkin tuotteet. Valikoiman kehittämisessä otetaan huomioon myös erityisruokavaliot ja meiltä löydätkin helposti tuotteita, jotka ovat luontaisesti laktoosittomia, gluteenittomia, viljattomia, munattomia, hiivattomia jne.

Kaikki myytävät tuotteet ovat henkilökunnankin säännöllisessä käytössä, ja valikoimaan otetaan vain sellaisia tuotteita, joista itsekin pidämme. Lisäksi teetämme ja maahantuomme tuotteita, joita et muualta edes löydä. Tilaamalla uutiskirjeemme sekä seuraamalla somekanaviamme, löydät uusimmat tuotteet ja vaihtuvat juhla- ja kausikampanjat, aina ensimmäisten joukossa.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram