Kauppa

DD490 Antistaattinen puhdistusaine 500 ml

Antistaattinen puhdistusaine

Antistaattinen puhdistusaine poistaa sormenjäljet ja tahrat nopeasti ja turvallisesti pinnoilta ja näytöiltä. Antistaattisuutensa ansiosta tuote hylkii pölyä ja pitää pinnat puhtaina pidempään.

Tuote on ekosuunniteltu ja miedosti hajustettu.

Antistaattinen puhdistusaine on suunniteltu erityisesti TFT- ja LCD-näyttöjen, kannettavien tietokoneiden näyttöjen, valokuvauslaitteiden, peilien, silmälasien yms. puhdistamiseen ja suojaamiseen.

Soveltuu myös kosketusnäytöille, metalli- ja maalipinnoille sekä lasille.

Suihkuta tasaisesti pieni määrä ainetta käsiteltävälle pinnalle. Pyyhi kuivalla mikrokuituliinalla kunnes pinta on kuiva ja puhdas.

pH: 7 - 8.

KÄYTTÖTURVATIEDOTE

MUISTATHAN, ETTÄ KAUTTAMME SAAT MUITAKIN SAMAN MAAHANTUOJAN TUOTTEITA! Koko tuotevalikoima nähtävissä ja tilattavissa maahantuojan verkkokaupassa osoitteessa http://www.ekoekoshop.fi

10,00

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DD490 Antistaattinen puhdistusaine 500 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Visma Pay maksutavat

Tilaa tuotteita noudettavaksi torimyyntipisteeltä tai autosta! Näin varmistat suosikkituotteesi saatavuuden, mahdollisimman pitkän säilyvyyden ja autat meitä vähentämään hävikkiä!

EI TOIMITUS- TAI KÄSITTELYMAKSUJA!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram